Educatia muzicala intre hobby si performanta

Actualizat: 29 Sep 2018 | Locatie: Sediul Scolii de Muzica Bravissimo

28 Sep 2018

Lumea notelor muzicale este minunata, iar majoritatea copiilor incep sa faca primii pasi in aceasta directie din proprie initiativa. Cursurile de muzica se transforma curand in pasiune iar noi, ca parinti, avem tendinta sa consideram asta doar un hobby. Si de cele mai multe ori asa si este.

Citeste mai mult

Urechea muzicala si auzul tonal la copii

Actualizat: 25 Sep 2018 | Locatie: Sediul Scolii de Muzica Bravissimo

25 Sep 2018

Se intampla sa observam adesea la copiii nostri anumite abilitati muzical-artistice: recunosc usor anumite melodii, isi doresc la randul lor sa cante cu vocea sau la un instrument iar muzica tinde sa ocupe un loc important in viata lor. E timpul sa aflam daca au sau nu ureche muzicala.

Citeste mai mult

Evaluarea potentialului muzical artistic al copiilor

Actualizat: 12 Sep 2018 | Locatie: Sediul Scolii de Muzica Bravissimo

11 Sep 2018

Cursurile de muzica si actorie pentru copii sunt tot mai cautate de catre parinti. Oferta de activitati muzical artistice din cadrul scolilor de muzica si arte e foarte variata, totul este sa facem alegerea potrivita. Evaluarea potentialului muzical-artistic ofera informatii valoroase in acest sens.

Citeste mai mult

6 criterii dupa care alegi scoala de muzica potrivita

Actualizat: 27 Aug 2018 | Locatie: Office Bravissimo

24 Aug 2018

Alegerea unei scoli de muzica potrivite pentru copilul tau nu e mereu o sarcina simpla. Insa daca iei in calcul cateva criterii de baza, lucrurile se simplifica iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Alegerea trebuie facuta in cunostinta de cauza pentru a fi cu adevarat in beneficiul copilului.

Citeste mai mult

De ce sa alegi o scoala de muzica pentru activitati extrascolare

Actualizat: 22 Aug 2018 | Locatie: Office Bravissimo

19 Aug 2018

Vacanta e pe sfarsite. Ne pregatim pentru un nou an scolar si tot mai multi parinti incep deja sa caute activitati extrascolare pentru copii. Scolile de muzica se intrec in oferte in aceasta perioada caci la mare cautare sunt acum cursurile de muzica (pian, chitara, canto, vioara), teatru sau dans.

Citeste mai mult

Website Bravissimo in haine noi

Actualizat: 03 Aug 2018 | Locatie: Office Bravissimo

01 Aug 2018

Scoala de Muzica Bravissimo va intampina de azi cu un website nou. Asa cum ne-am obisnuit, in fiecare vara websiteul nostru capata o noua infatisare, in incercarea de a va oferi informatii cat mai actuale, cat mai utile si in acelasi timp, usor de accesat.

Citeste mai mult

10 profesori - 8 activitati - peste 250 cursanti anual

De 8 ani suntem BRAVISSIMO!