Website Bravissimo in haine noi

Actualizat: 03 Aug 2018 | Locatie: Office Bravissimo

01 Aug 2018

Scoala de Muzica Bravissimo va intampina de azi cu un website nou. Asa cum ne-am obisnuit, in fiecare vara websiteul nostru capata o noua infatisare, in incercarea de a va oferi informatii cat mai actuale, cat mai utile si in acelasi timp, usor de accesat.

Citeste mai mult

De ce studiem pianul

Actualizat: 28 Jun 2018 | Locatie: Sediul Scolii de Muzica Bravissimo

01 May 2018

Spre deosebire de alte instrumente, la pian sunetul se obtine usor si imediat, prin simpla apasare a unei clape. La vioara de exemplu, ca sa rezulte un sunet corect, trebuie luni si luni de studiu pentru a gasi locul exact pe coarda instrumentului.

Citeste mai mult

De ce studiem chitara

Actualizat: 28 Jun 2018 | Locatie: Sediul Scolii de Muzica Bravissimo

02 Apr 2018

Studiul chitarei este pe cat de placut, pe atat de motivant. Chitara este un instrument confortabil, usor de transportat si utilizat, iar pe plan social, a sti sa canti la chitara va reprezenta mereu un atuu. Lectiile de chitara pot incepe dupa varsta de 8 ani.

Citeste mai mult

Sa oferim un pian

Actualizat: 31 Jul 2018 | Locatie: Sediul Scolii de Muzica Bravissimo.

01 Apr 2018

Bravissimo va propune un nou proiect: dorim sa achizitionam un pian pentru un copil talentat al scolii noastre de muzica, prin efortul nostru comun.

Citeste mai mult

O vizita placuta

Actualizat: 25 Aug 2018 | Locatie: Sediul Scolii de Muzica Bravissimo

20 Mar 2018

Scoala de Muzica Bravissimo colaboreaza de fiecare data cu parteneri chiar din domenii diferite de activitate, daca aceasta este in beneficiul cursantilor si profesorilor nostri.

Citeste mai mult

Pasiune pentru muzica

Actualizat: 03 Aug 2018 | Locatie: Sediul Scolii de Muzica Bravissimo

28 Feb 2018

La Bravissimo, iubim muzica. Atat de mult incat nici gerul sau zapada nu ne pot opri din pasiunea noastra, fie ca suntem profesori sau cursanti. Toata lumea a fost azi prezenta la cursurile de muzica in ciuda vremii de afara.

Citeste mai mult

10 profesori - 8 activitati - peste 250 cursanti anual

De 9 ani suntem BRAVISSIMO!