Asociatia Culturala Nobile Arte si Scoala de Muzica Bravissimo invita toti copiii talentati sa se inscrie la concursul-spectacol Gala Bravissimo care va avea ca tema muzica de film. Concursul se va desfasura pe data de 6 aprilie 2019 si va avea doua sectiuni, canto si pian.

Afis concurs

A. Organizarea concursului

1.    Asociatia Culturala Nobile Arte organizeaza sambata, 6 aprilie 2019, incepand cu ora 10.00, la sala Cinemateca Eforie, concursul pentru copii Gala Bravissimo – Muzica de Film. Evenimentul are la baza un concept dual, fiind in acelasi timp un concurs un spectacol de sunet si lumina diferit de un simplu concurs de muzica.

2.    Concursul este organizat pe doua sectiuni: canto si pian si are ca tematica muzica de film. In cadrul concursului se vor interpreta piese din coloanele sonore ale unor filme cunoascute si indragite de participanti, la alegerea acestora.

3.    Fiecare sectiune va avea 3 categorii de varsta:

  • a.   categoria de varsta 6 - 8 ani (impliniti)
  • b.   categoria de varsta 9 – 12 ani (impliniti)
  • c.   categoria de varsta 13 – 15 ani (impliniti)

4.    In cadrul sectiunii PIAN, fiecare concurent va interpreta o piesa muzicala la alegere, cu durata maxima de 4 minute.

5.    In cadrul sectiunii CANTO, fiecare concurent va interpreta o piesa muzicala la alegere, cu durata maxima de 4 minute.

6.    Se acorda urmatoarele premii pe fiecare categorie:

  • a.  Premiul 1, diploma si trofeul Gala Bravissimo 2019
  • b.  Premiul 2, diploma (maxim trei concurenti)
  • c.   Premiul 3, diploma (maxim 5 concurenti)
  • d.  Mentiune, diploma

 

7.    Toti castigatorii premiilor 1 din fiecare categorie si sectiune vor evolua apoi in Gala Bravissimo, care va avea loc dupa cele doua sectiuni de concurs la finalul careia se va acorda marele premiu pentru fiecare sectiune, trofeul Gala Bravissimo si un premiu surpriza oferit cu amabilitate de magazinul de instrumente muzicale SENIA, sponsorul concursului.

8.    Concursul se va desfasura dupa urmatorul program:

a. 10.00 – 11.30 concurs sectiunea canto (toate categoriile de varsta)

b. 11.30 – 12.00 rezultate si decernarea premiilor sectiunii canto

c.  12.30 – 14.00 - concurs sectiunea pian (toate categoriile de varsta)

d. 14.00 – 14.30 – rezultate si decernarea premiilor sectiunii pian

e. 15.00 – 16.00 – Gala Bravissimo – castigatorii premiului 1 de la fiecare categorie de varsta si sectiune vor interpreta piesele laureate si se acorda trofeul Gala Bravissimo si premiile – surpriza oferite de magazinul de instrumente muzicale SENIA.

 

B. Regulamentul concursului

1.    Inscrierile se fac pe  bravissimo.ro pana la data de 1 martie 2019 sau pana la completarea numarului maxim de locuri disponibile. Taxa de inscriere este 150 RON si este nereturnabila. Taxa se achita online, prin transfer bancar in contul: 

RO93INGB0000999906336538,

pe numele Asociatia Culturala Nobile Arte,

pana la data de 1 martie 2019. Va rugam sa specificati CODUL UNIC DE INSCRIERE primit pe mail la momentul inscrierii.

2.    Inscrierile se fac in limita numarului de locuri disponibile. Numarul de locuri disponibil este de maxim 20 pentru fiecare sectiune.

3.    La inscriere, toti concurentii trebuie sa precizeze numele piesei muzicale, durata totala, sectiunea (canto sau pian) si filmul din care face piesa respectiva.

4.    Piesele muzicale pot fi insotite (fara a fi o conditie necesara) de un clip video ce va fi proiectat in timpul prestatiei concurentului respectiv. Clipul video are rol de ilustratie, ca efect vizual, si nu e nevoie sa fie sincron cu prestatia. Pot fi secvente din filmul respectiv, un trailer sau orice este reprezentativ pentru piesa respectiva. Clipurile video vor fi in format mov sau mp4, la rezolutie de 1280/720px. In lipsa acestuia, vom proiecta noi o imagine sau un clip generic.

5.    Negativele pieselor din concursul de canto trebuie sa fie de calitate, in format wav.

6.    Negativele pot fi trimise pe mail la adresa scoalabravissimo@gmail.com iar clipurile video, prin wetransfer, pana la data de 1 martie 2019.

7.    Inscrierea si participarea la concurs este conditionata de semnarea acordului de imagine. Acesta poate fi descarcat de aici si va fi adus printat si semnat, in ziua concursului.

8.    Regulamentul de concurs poate fi descarcat dand clic pe butonul de mai jos.

Acord de imagine RegulamentInscriere

Articol publicat la data de 31 Jan 2019.

Cu siguranta, printre prietenii tai exista cineva interesat de acest articol.