Corul Bravissimo, senzație cu un număr ca pe Broadway în finala Next Star

Ingerii din Corul Bravissimo au prezentat în marea finală Next Star un show desprins dintr-o altă lume. Pare ireal ce s-a întâmplat pe scenă!

Câștigătorii celei de a 3-a ediții a noului sezon Next Star, copiii și adolescenții din Corul Bravissimo, conduși excepțional de domnișoara dirijor Elena Radu, au reușit să lase juriul fără cuvinte. Au venit să prezinte în marea finală, nu o piesă muzicală, ci un show total. Este ca o scenă desprinsă dintr-un film SF. Coregrafie, costume, scenotehnică și tot ce ține de lumea spectacolului au fost prezente în numărul lor. In ceea ce privește vocile acestor minuni, facem o mare reverență și le urăm să ajungă numărul unu in lumea spectacolului. Cu certitudine au toate șansele, având în vedere efervescența creeată in jurul acestora. Părinții, rudele și prietenii copiilor alături de managementul Art School Bravissimo, formează o mare familie, ce susține cu căldură și implicare maximă performanța.

Cei trei jurați, respectiv Pepe, Lidia Buble și Dorian Popa ai show-ului prezentat de Antena 1 au fost impresionați maxim de moment murmurând, cităm: ,,Doamne ce frumos! Au coborât îngerașii pe pământ!”; ,,Ce spectacol!”; ,,Ce frumos cântă!”…Lidia Buble, la finalul show-ului declară că doreste să își cumpăre bilet în primul rând la spectacolul corului. Într-adevăr nu au exagerat cu nimic, copiii au făcut senzație, demonstrând încă odată că își merită statutul de finaliști. Susținătorii au fost de asemenea la înălțime, întregind atmosfera din platoul Next Star.

Povestea lor, “The spirit of Bravissimo”, merge mai departe, cu pași mari, spre un public pretențios și doritor de spectacol total. Succes Corul Bravissimo!

Cu siguranta un prieten ar putea fi interesat de acest articol. Distribuie-l!
Corul Bravissimo, senzație cu un număr ca pe Broadway în finala Next Star
Scroll to top
error

Ti-a placut articolul? Distribuie-l!