Corul de copii și tineret Bravissimo în finala – Gala Premiilor Excelsior

Corul “Bravissimo”, emblema Art School Bravissimo este onorat să participe la cel mai important eveniment coral din acest an.

Este vorba despre Gala Premiilor Excelsior, unde acești copii și adolescenți minunați, coordonați de domnișoara dirijor Elena Radu au trecut de preselecția națională. Ei vor concura pentru premiile organizatorilor, alături de alte nouă coruri din țară.

Evenimentul are loc duminică, 10 decembrie, de la ora 14.45 și va fi transmis în direct de TVR 2. Toți cei din comunitatea Bravissimo vor avea ocazia să susțină acest demers prin sistemul Televoting.

Fiecărei piese i se va aloca un număr de telefon. Acesta va fi afișat pe parcursul melodiei, în mod egal pentru toţi concurenţii. Susținătorii vor putea vota prin SMS după ce va fi afișat mesajul “Start Vot”. Folosind acelaşi număr de telefon, puteți vota una sau mai multe melodii, dar numai o singură dată pentru fiecare melodie.

Corul “Bravissimo” are nevoie de aceste voturi, întrucât ele se vor transforma în puncte, care se vor adăuga punctelor oferite de juriul de specialitate, intocmindu-se astfel un clasament final. În caz de egalitate, câştigă corul care are cele mai multe note de 10. Dacă şi atunci se constată egalitate, se iau în calcul cele mai multe note de 9 şi tot aşa, până când se poate face departajarea. Dacă se menţine totuşi egalitatea între corurile notate, juriul va decide corul câștigător.

Acest concurs are o miză importantă, ce va fi dezvăluită de către organizatori chiar în timpul finalei de duminică.

Succes Corului “Bravissimo” și  domnișoarei dirijor Elena Radu!

Corul de copii și tineret Bravissimo în finala – Gala Premiilor Excelsior
Scroll to top