Cursuri de dans la Bravissimo

Scoala Bravissimo organizeaza cursuri de dans pentru copii si tineri. Cursul este structurat in mai multe etape: incalzirea, prin elemente de gimnastica; prezentarea elementelor de dans propuse; aplicarea propriu-zisa.

Despre cursurile de dans la Bravisismo

Dansul este o comunicare nonverbala, prin care copiii au posibilitatea sa isi imbunatateasca comunicarea nonverbala, intarirea increderii de sine, dezvoltand o postura corecta a coloanei si o tinuta eleganta. Vom invata impreuna sa dansam intr-o atmosfera relaxata, unde copiii vor putea sa se exprime liber, sa isi coordoneze miscarile intr-un anumit interval de timp, vor reusi sa se concentreze pentru atingerea unui scop precis (spectacole), vor deprinde lucrul in echipa si vor avea parte de momente distractive.

Cum se desfasoara lectiile de dans la Bravissimo?

In functie de tematica spectacolelor la care vom participa, vom aborda mai multe stiluri de dans (modern, sportiv, popular etc.). Aspectul legat de pregatirea propriu-zisa le va permite copiilor sa isi canalizeze energia specifica varstei intr-o forma artistica de miscare. Participarea constanta la orele de dans va aduce o multumire imediata, dar si in timp multe alte beneficii (isi vor putea folosi micarile de dans dincolo de cadrul in care le-au invatat, intr-o maniera proprie, reusind astfel sa se remarce la petreceri sau cand vin in contact cu oameni noi).

Ai 7 motive sa dansezi la Bravissimo

  • Faci miscare si te dezvolti armonios
  • Inveti sa te misti pe un anume ritm, sincron
  • Inveti sa ai incredere in tine
  • Deprinzi o postura corecta, sanatoasa a corpului
  • Inveti sa te exprimi liber, dezvoltand imaginatia
  • Inveti ce inseamna spiritul de echipa
  • Te distrezi intr-un mod sanatos si creativ

Din spectacolele noastre

“Dansul este un poem in care fiecare miscare este un cuvant.”

Mata Hari