Cursuri de canto pentru copii

Lectii de canto in limba engleza, italiana, spaniola

Cursuri de canto - Lectii de canto

Cursurile de canto ofera copiilor posibilitatea de a-si exploata calitatile vocale, prin dezvoltarea tehnicii si deprinderea metodelor de control asupra corzilor vocale. In alegerea corecta a pieselor de studiu sta succesul reusitei in studiul tehnicii vocale, de aceea este important ca la lectiile de canto sa studiem melodii potrivite.

Cum se desfasoara lectiile de canto la Scoala de Muzica Bravissimo?

La cursurile de canto se pot inscrie toti copiii si tinerii care doresc acest lucru, limita minima de varsta fiind de 5 (cinci) ani IMPLINITI.

La cursul de canto abordam piese muzicale alese dintr-o baza de date ce permite selectia celor mai potrivite melodii pentru studiu, melodii ce vor fi abordate in functie de tonalitatea vocii, temperamentul, talentul, potentialul si, nu in ultimul rand, preferintele cursantului.

Cursurile de canto se pot desfasura individual sau in grup, in functie de proiectele pe care la desfasuram. La cererea dvs, lectiile de canto se pot desfasura si in limbile engleza, italiana sau spaniola.

Cine preda cursurile de canto la Bravissimo?

Lectiile de canto sunt predate de profesoare cu specializare in acest domeniu, care au la baza o pregatire temeinica in cadrul Universitatii de Muzica Bucuresti. In acelasi timp, cursurile de canto sunt predate corect si eficient in baza studiilor de pedagogie muzicala. De aceea, cunostintele sunt asimilate usor de catre cursanti, iar lectia de canto devine o provocare extrem de placuta.

Daca v-ati dorit sa studiati canto, acum o puteti face simplu si flexibil. Va puteti inscrie in orice moment si puteti urma cursurile de canto atat cat doriti.

Pretul unei lectii de canto incepe de la 65 RON iar evaluarea potentialului muzical este gratuita.

Solicita acum o evaluare gratuita a potentialului muzical!

0766. 53. 81. 83


Ce stim despre canto?

  • numele provine din denumirea italiana bel canto (a canta frumos cu vocea)
  • este arta de a adapta registrul si calitatea tonului vocii la continutul emotional al cuvintelor
  • gestica amplifica valoarea performantelor vocale, ducand interpretarea la alt nivel.
  • la noi in tara, se studiaza in general canto clasic, canto muzica usoara si canto popular.

Din spectacolele Scolii de Muzica Bravissimo

Gala Bravissimo 2015

Gala Bravissimo este un spectacol tematic ce are loc o data pe an, la inceputul verii, si reuneste pe scena cei mai talentati cursanti.

Recital Bravissimo 2014

Recitalurile Bravissimo au loc in sali de spectacol, unde cei mai noi cursanti fac pentru prima data cunostinta cu "scena mare".

Auditii iarna 2016

Auditiile au loc de obicei in sediul Scolii Bravissimo, dar si in alte sali de spectacol mai mici. Sunt organizate pe clase de profesor.

“Muzica vocală devine o formă de terapie.”

Placido Domingo