Cursuri de flaut

La cursurile de flaut se pot inscrie toti cei care doresc sa studieze acest instrument, limita minima de varsta fiind de 6 ani IMPLINITI. Cursurile de flaut sunt individuale, astfel ca profesoara va acorda intreaga atentie cursantului iar rezultatele nu se vor lasa asteptate.

Cum se desfasoara cursurile de flaut la Scoala de Muzica Bravissimo?

Ca si in cazul altor instrumente, studiul flautului necesita multa munca si un studiu regulat, iar primul pas il constituie formarea unei ambusuri lejere, relaxate si flexibile in toate registrele flautului, in paralel cu antrenarea respiratiei. Urmatoarea etapa este invatarea notelor si parcurgerea repertoriului.

Cursurile de flaut nu pot incepe inainte ca dvs sa aveti propriul dvs instrument.

Cine preda lectii de flaut la Bravisismo

Lectiile de flaut sunt predate de o profesoara cu experienta, absolventa a Academiei Nationale de Muzica la sectia Flaut, iar orele de flaut sunt atractive si interesante. Cursantii trebuie sa asculte multa muzica si sa studieze regulat pentru a-si forma deprinderile corecte. O data cu fixarea bazelor sub atenta indrumare a profesorului, se poate parcurge repertoriul adecvat ce consta in studii, piese, sonate sau concerte.

Pretul unei lectii de flaut incepe de la 65 RON iar evaluarea potentialului muzical este gratuita.

prof. Cristina Grigore


Cu siguranta, printre prietenii tai exista cineva interesat de acest articol.