Cursuri de pian pentru copii

Lectii de pian pentru incepatori si avansati

Cursuri de pian - Lectii de pian

Va asteptam la cursuri de pian pentru copii si tineri, orice nivel si cursuri de initiere pian. La cerere, oferim cursuri de pian cu predare in limba engleza, italiana si spaniola. La cursurile de pian se pot inscrie toti copiii si tinerii care isi doresc sa ia lectii de pian, limita minima de varsta fiind de 5 ani IMPLINITI.

Cum se desfasoara cursurile de pian la Scoala de Muzica Bravissimo?

Cursurile de pian se desfasoara individual, intr-un mediu curat, o atmosfera adecvata si in conditii de liniste si concentrare. Pianele sunt noi si de calitate.

Materialele si suportul de curs sunt asigurate de noi. Cursul de pian, indiferent de profesorul/profesoara care il preda, este unitar si se desfasoara dupa o metoda adoptata de toti profesorii, verificata in timp si aducatoare de rezultate.

Cine preda lectiile de pian la Bravissimo?

Lectiile de pian sunt sustinute de personal calificat, specializat, in momentul de fata toate profesoarele de pian avand pregatire superioara in domeniul muzical, absolvind Conservatorul la acesta specialitate. Profesorii/profesoarele de pian au pregatire in pedagogie muzicala, de aceea cunostintele sunt transmise cursantilor in mod adecvat, cu metode specifice, tact si rabdare, astfel incat asimilarea cunostintelor de catre copii sa fie usoara si placuta.

Inscrie-te si tu la cursuri de pian! Urmeaza un curs de pian si descopera, alaturi de profesionistii Scolii Bravissimo, tainele acestui instrument minunat.

Va puteti inscrie in orice moment la cursuri de pian deoarece nu exista o data fixa de incepere si nici o durata anume. Urmati cursul de pian atat cat doriti.

Pretul unei lectii de pian incepe de la 65 RON iar evaluarea potentialului muzical este gratuita.

Cu siguranta printre prietenii tai este cineva interesat de acest articol. Distribuie-l!

Solicita acum o evaluare gratuita a potentialului muzical!

0766. 53. 81. 83


4 lucruri interesante despre pian

  • 1. Numele pianului provine de la denumirea italiana initiala "pianoforte".
  • 2. Pianul are doua variante constructive. Astfel, exista pianul cu coada (lunga, medie sau scurta), cu corzile dispuse in plan orizontal, iar a doua varianta constructiva este pianina, cu corzile dispuse vertical.
  • 3. Initial pianul avea o singura coarda (monocordul). Ulterior i s-au adaugat mai multe, devenind clavicord. Abia dupa 1800 pianul incepe sa arate asa cum il stim azi.
  • 4. La mijlocul secolului XIX, fabrica Steinway a inventat sistemul de montaj cu corzi incrucisate, care permitea o mare economie de spatiu. Acest sistem este astazi folosit pe scara larga de producatorii de piane.

Din spectacolele noastre

Gala Bravissimo 2015

Gala Bravissimo este un spectacol tematic ce are loc o data pe an, la inceputul verii, si reuneste pe scena cei mai talentati cursanti.

Recital Bravissimo 2014

Recitalurile Bravissimo au loc in sali de spectacol, unde cei mai noi cursanti fac pentru prima data cunostinta cu "scena mare".

Auditii iarna 2016

Auditiile au loc de obicei in sediul Scolii Bravissimo, dar si in alte sali de spectacol mai mici. Sunt organizate pe clase de profesor.

“Clapele pianului sunt albe şi negre, însă în mintea noastră răsună ca o mie de culori.”

Katie Melua