Cursuri de programare pentru copii si adolescenti

work-731198_1920

Cursuri de programare WEB pentru copii si adolescenti

Nu ne putem imagina viata fara computer. Il folosim zilnic si navigam prin mii si mii de pagini de internet. Dar ce se afla in spatele imaginilor si textului, in spatele paginilor frumos afisate pe ecran?

Ca viitori artisti, dar nu numai, este important sa cunoastem tainele paginilor web pentru a ne pune in valoare, a ne promova sau chiar a pune bazele unei afaceri online, fie ca este vorba de blog personal, site-uri de prezentare sau exersarea abilitatilor de bussines.

Cursul nostru ajuta tinerii sa inteleaga cum se creeaza si cum functioneaza o pagina web, cum functioneaza bazele de date si cum se realizeaza structura unui magazin online sau a unei librarii digitale.

Te asteptam la primul curs complet de HTML - PHP - MySQL pentru copii!

Cursuri de calculatoare pentru copii
Cursuri de programare web - copii si adolescenti

Ce invatam la aceste cursuri?

Urmand cursurile de programare web de la Bravissimo, vom invata:

  • ce inseamna HTML?
  • ce este limbajul PHP?
  • ce sunt si cum cream si utilizam bazele de date MySQL?

Vom aborda tangential si clasele CSS precum si notiuni client-server. La finalul acestor cursuri, copiii vor avea toate cunostintele necesare pentru a putea crea pagini web cu design atractiv, functionale si optimizate. Vor putea sa scrie propriul program in limbaj PHP, vor putea crea, modifica si utiliza baze de date MySQL si vor putea manipula inregistrarile din acestea (asa numita procedura C.R.U.D.: Create – Read – Update – Delete).

Doar imaginatia este limita in a realiza orice proiect vor dori apoi sa realizeze pe baza acestor cunostinte, in acest domeniu.

Cu ce sunt diferite aceste cursuri fata de altele de pe internet?

Spre deosebire de alte cursuri de profil, noi ne-am propus ca, la finalul modulului, sa avem cunostintele necesare pentru a realiza ceva concret si cu aplicabilitate si utilitate imediata. NU abordam domeniul jocurilor si nici nu vom utiliza medii de dezvoltare puse la dispozitie de diversi terti, care sa ne limiteze flexibilitatea si imaginatia.

Toate codurile vor fi scrise, pe baza cunostintelor dobandite treptat, de catre cursanti, “from scratch”, adica de la zero. Pe masura ce acumulam cunostinte, cursantii vor scrie propriile coduri, din ce in ce mai complexe.

Ca rezultat final ne-am propus doua aplicatii:

1. un magazin online cu aproape toate functionalitatile necesare si comparabil cu cele existente deja online

2. o biblioteca digitala care sa gestioneze intr-o baza de date, toate cartile dintr-o biblioteca.

Practic, acestea sunt doar doua exemple, dar cursantii le pot extinde la orice proiect ce foloseste stocarea, adaugarea, modificarea si stergerea unor date din bazele de date MySql.

Cand se desfasoara cursurile de programare WEB?

Cursurile de programare pentru copii se desfasoara in fiecare sambata, pe doua intervale orare:

10.00 – 11.30 respectiv 12.00 – 13 30.

Tariful unei sedinte de 90 minute este 60 RON.

Cursurile se desfasoara la sediul Bravissimo din sectorul 4.

Va asteptam!

Scroll to top