Gaseste rapid ce te intereseaza!

La activitatile organizate de Scoala de muzica Bravissimo, sector 2, se pot inscrie copii cu varsta minima de 5 ani, tineri si adulti, fara limita maxima de varsta. Cursurile noastre de muzica, teatru si actorie pot fi urmate atat de debutanti, nivel incepator, cat si de avansati.

Nu este necesar sa mai fi studiat anterior muzica, deoarece oferim cursuri de initiere pentru incepatori.

La Bravissimo avem diverse tipuri de abonamente, oferte si moduri in care puteti achita contravaloarea cursurilor. Tarifele sunt flexibile si variate, acoperind o gama larga de optiuni.

Toate informatiile legate de tarife le gasiti la sectiunea Tarife.

O sedinta de curs din categoria activitatilor muzicale individuale (cursuri de pian, chitara, vioara, canto, flaut) dureaza 50 de minute.

Sedintele din categoria activitatilor de grup (cor de copii, teatru si actorie, dans) dureaza 90 de minute.

In ceea ce priveste activitatile individuale, fiecare cursant stabileste direct cu profesorul sau ziua si ora in care se desfasoara cursul. De aceea, fiecare profesor/profesoara are alt orar, motiv pentru care programarea zilelor si orelor de curs se face direct la fata locului, dupa evaluarea potentialului muzical artistic.

Programul activitatilor de grup se stabileste tinand cont si de parerea majoritatii participantilor si a profesorilor, de obicei in luna septembrie.

Da, scoala noastra de muzica si actorie organizeaza regulat recitaluri, auditii si gale, precum si orice alt eveniment ocazional, daca este cazul (imprimari audio-video, productie de videoclipuri, etc.). Derulam permanent proiecte interesante si mentinem un nivel motivational ridicat in randul cursantilor.

Cursurile scolii noastre sunt sustinute de profesori/profesoare cu experienta, cu totii avand la baza studii superioare in cadrul Universitatii de Muzica Bucuresti, cu specializare pe domeniile lor si cu pregatire pedagogica.

Cursurile de teatru si actorie sunt predate de o echipa de profesionisti cu activitate artistica bogata (Opera Comica pentru Copii respectiv ATF)