NOU! Bravissimo Art School – Militari

Bravissimo - acum si in Militari

Un nou sediu Bravissimo își va deschide porțile pe data de 15 martie 2022, în Sectorul 6, zona Militari, pe Bulevardul Uverturii nr. 170, la o distanța față de stațiile de Metrou Piața Gorjului și Păcii de 15 min – mers pe jos. Ne bucurăm astfel să oferim programele noastre educationale în domeniul artei tuturor celor care au vocație și dorința de a studia un instrument muzical( chitară, pian, vioară, elemente de percuție – tobe), cântul vocal-canto individual, cor sau grupuri vocale, teatru-actorie și arte vizuale( pictură, desen, modelaj, sculptură, design). Decizia a venit pe fondul dorinței și interesului manifestat de către locuitorii zonelor Militari, Crângași, Chiajna-Roșu, Giulesti pentru cursurile noastre de muzică, teatru și arte vizuale.

De asemenea venim în întampinarea dorinței copiilor și adolescenților de a se alătura proiectelor noastre de succes Corul Bravissimo, Bravissimo Music, Teatrul Bravissimo , Art Summer Camp, noua locație fiind amplasată în proximitatea locuinței multora dintre doritori.

După 11 ani de activitate, timp în care:

– mii de cursanți ne-au trecut pragul;

– am organizat un număr impresionant de recitaluri, gale și evenimente;

– am avut o serie de realizări excepționale;

– am acumulat multă experiență pedagogică

ne îndreptățesc să afirmăm că avem toate atuurile necesare să fim la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.

Vă așteptăm să pășim și să descoperim împreună minunata lume a artei cu toate avantajele pe care le oferă dezvoltării noastre cognitive, emoționale și sociale!

Poți să rezervi un loc la cursurile noastre de muzică, teatru și arte vizuale aici
Informații despre tipuri de abonamente și costuri aici.

Cu siguranta un prieten ar putea fi interesat de acest articol. Distribuie-l!
NOU! Bravissimo Art School – Militari
Scroll to top
error

Ti-a placut articolul? Distribuie-l!