Tabără Câmpulung Muscel – Satu Muscelean

Tabără Câmpulung Muscel - Satu Muscelean

Dragi părinți,
Art Summer Camp Câmpulung Muscel 2023 este “Tabără de vară” pe care o așteaptă mulți dintre copiii și adolescenții participanți ai cursurilor noastre. Alături de părinții lor au fost sursa noastră inspirațională, motivându-ne să elaborăm unul dintre cele mai atractive programe de tabără. MUZICA, DANSUL, TEATRUL și ACTIVITĂȚILE RECREATIVE sunt unite într-un proiect unic, în cadrul căruia vom învăța lucruri noi într-o atmosferă relaxată. Nu vor lipsi drumețiile, jocurile și concursurile distractive, seratele cu dans, karaoke, film, focul de tabără și o serie de alte surprize.
De asemenea, inedit este faptul că locația aleasă este situată pe un domeniu ce deține o suprafață considerabilă de pădure – 25.000 mp, astfel copiii vor avea zilnic activități recreative în natură. Este locul ideal pentru a petrece o săptămână de vacanță.
Complexul SATU MUSCELEAN se afla la 10 km distanță de Câmpulung Muscel, Argeș. Acesta este alcătuit din 14 căsuțe tradiționale muscelene și un corp central cu restaurant. Fiecare cameră este dotată cu mobilier modern, nou și curat, baie proprie, apă caldă, încălzire, mini frigider, tv, prosoape, produse de igienă, etc.
Restaurantul servește mâncare cu specific românesc, produse de casă, produse locale – tradiționale, dar și bucătărie internațională. 
Locația dispune și de spații ptr recreere cu trambulină, leagăne, tobogan, biliard, tenis de masă, darts, pescuit, plimbări în natură. 
 
Tabăra de vară se adresează în principal cursanților de la Bravissimo, cu vârsta cuprinsă între 8 – 18 ani, dar și rudelor/prietenilor acestora.
Detalii tabără: 
* Perioadă:
– 25 iun – 01 iul 2023 (40 de locuri) 
– 16 iul – 22 iul 2023 (40 de locuri) 
 
 * Cost:
➡️ 1.850 RON
* Avansul de 500 RON se achită până pe data de 15 APRILIE 2023, urmând ca diferența să se achite în tranșe egale sau integral, până la plecarea în tabără. Avansul este nereturnabil indiferent de motiv.
* Pentru toți cei înscriși în marea noastră aventură de vară, și doresc să aibe alături un frate/soră/prieten (chiar dacă nu sunt cursanți ai școlii), ambii beneficiază de un discount de 100 lei/copil. 
 
Vârsta participanților:
* 8 – 18 ani
 
Profesori:
– coordonator tabără Florentina Drăghici 
– profesor dans Andreea Șargu 
– profesor muzică Marius Drăghici 
– profesor teatru Adrian Loghin
 
Costurile taberei reflectă calitatea serviciilor, a programelor educațional-recreative, profesionalismului și implicarea personalului didactic; cazare 6 nopți/7 zile, 3 mese/zi pt 7 zile. 
Transportul se face cu autocarul tur-retur din București și este inclus în costul taberei. 
Activitățile se vor desfășura pe grupe de vârstă.
Participanților li se vor asigura toate materialele necesare desfășurării activităților din tabără + serile de dans, karaoke, jocuri de societate, seară de film, focul de tabără, etc. 
 
Nu rata cea mai atractivă “Tabără de Vară”! Nu rata “Art Summer Camp 2023”!
 
Detalii suplimentare și înscrieri la:  
☎️ 0743 034 511
 
Cu stimă coordonator tabără,
Florentina Drăghici
0743 034 511 
Cu siguranta un prieten ar putea fi interesat de acest articol. Distribuie-l!
Tabără Câmpulung Muscel – Satu Muscelean
Scroll to top
error

Ti-a placut articolul? Distribuie-l!