Tabăra de divertisment, arte plastice și teatru Bravissimo

Tabăra de divertisment, arte plastice și teatru Bravissimo

Dragi părinți, 
 
Art Summer Camp Bravissimo 2023 vine cu noi provocări și aventuri de neuitat. Astfel, dăm startul înscrierilor pentru “Tabăra de Divertisment, Arte Plastice și Teatru Bravissimo”, ce se desfășoară la Sulina, într-un cadru natural cu totul și cu totul special, având acces atât în Delta Dunării cât și la plaja Mării Neagre. Vom îmbina divertismentul, artele plastice, arta teatrală, istoria, geografia cu relaxarea și contemplarea uneia dintre cele mai extraordinare creații naturale.  
Acest proiect se adresează tuturor cursanților și prietenilor școlii noastre, fiind un proiect ce se orientează pe mai multe direcții. 
 
Perioada de tabără este:
➡️ 20 – 27 august 2023 – (40 locuri disponibile) 
 
OBIECTIVE:
– Depriderea tehnicii unor noțiuni de supraviețuire în mediul Deltei și al silvostepei
– Mijloace de orientare în teren
– Cunoașterea florei și a faunei
– Supraviețuirea în Deltă
– Dezvoltare personala 
– Ateliere de teatru 
– Jocuri distractive (cărți, jocuri de echipa – volei, fotbal, baschet, etc). 
– Plajă (Plaja din Sulina cu cel mai fin nisip de la Marea Neagra) 
– Drumeții prin Deltă și plimbări cu barca (prețul excursiei cu barca nu este inclus în prețul taberei, însă va fi un preț negociat ptr grup). 
– Vom vizita diverse obiective turistice precum Cheiul din Sulina; Golful Musura și plimbare pe Marea Neagra; Vizită la cele 3 faruri din Sulina; Cimitirul din Sulina (un altfel de Săpânța – locul unde sunt înmormântați pirații și membrii unor familii regale din Europa); Catedrala Sf. Nicolae din Sulina; Apusul de soare în Golf; Muzeul din Sulina; Casa Memorială Jean Bart; precum și un sat vechi pescăresc din inima Deltei. 
Toate aceste activități vor fi însoțite de povestiri despre istoria zonei. 
 
Locația Art Summer Camp 2023 este Tabăra Sulina, o arie care oferă numeroase facilități participanților, astfel: cazarea este în regim de locație tabără (5 sau 6 paturi/cameră, cu baie proprie și aer condiționat); spațiile sunt suficiente și generoase ca dimensiuni pentru a desfășura tot programul de tabără indiferent de vremea de afară; curtea se pretează pentru activități în aer liber, cu foișoare, terenuri de sport (baschet, fotbal, volei), mese de ping pong la interior.
În ceea ce privește securitatea, locația este cu circuit închis, fiind monitorizata video. Distanța față de apă este de 2 km, fiind feriți de această tentație. Zona de mare este ferită de curenți și vom avea personal calificat  pentru monitorizarea atentă a copiilor. Acest spațiu a fost ales ptr accesul atât în Delta Dunării, cât și la plaja Marii Negre.  
De asemenea vom ține cont de securitatea alimentară, integritatea fizică și psihică a participanților. 
Vis a vis de locația taberei este spital cu personal medical în permanență! 
 
Profesori:
– coordonator tabără Florentina Drăghici 
– profesor arte plastice Dan Cocoană 
– profesor chitară Marius Drăghici 
– profesor teatru Adrian Loghin
– profesor înot Daniel Muntean
 
Cost:
➡️ 1.950 RON
* Avansul de 500 RON se achită până pe data de 15 APRILIE 2022, urmând ca diferența să se achite în tranșe egale sau integral, până la plecarea în tabără. Avansul este nereturnabil indiferent de motiv.
* Pentru toți cei înscriși în marea noastră aventură de vară, ce își doresc să aibe alături un frate/soră/prieten (chiar dacă nu sunt cursanți ai școlii), îi pot invita, ambii beneficiază de un discount de 100 lei (1.850 lei/copil).
 
Vârsta participanților:
* 11 – 18 ani
 
Costurile acoperă transport autocar tur – retur București, transport vapor tur – retur Tulcea – Sulina (3 ore de mers), cazare 7 nopți/8 zile, 3 mese/zi pt 8 zile, activitățile zilnice de tabără + materialele necesare realizării lor, serile de dans, karaoke, glume, jocuri de societate, seară de film, etc. 
 
Poți afla mai multe apelând:
☎️ 0743 034 511
 
Art Summer Camp – Artă, divertisment, educație și multă distracție în cea mai complexă tabără de vară!
 
Cu stimă coordonator tabără,
Florentina Drăghici
0743 034 511
Cu siguranta un prieten ar putea fi interesat de acest articol. Distribuie-l!
Tabăra de divertisment, arte plastice și teatru Bravissimo
Scroll to top
error

Ti-a placut articolul? Distribuie-l!