Tabara Delta Dunarii Sulina 2024

Tabara Delta Dunarii - Sulina 2024

Tabără Delta Dunării – Sulina 
 
Art Summer Camp Bravissimo 2024 vine cu noi provocări și aventuri de neuitat. Astfel, dăm startul înscrierilor pentru “Tabăra de Divertisment, Arte Plastice și Aventură Bravissimo”, ce se desfășoară la Sulina, într-un cadru natural cu totul și cu totul special, având acces atât în Delta Dunării cât și la plaja Mării Neagre. Vom îmbina divertismentul, artele plastice, istoria, geografia cu relaxarea și contemplarea uneia dintre cele mai extraordinare creații naturale.  
Acest proiect se adresează tuturor cursanților și prietenilor școlii noastre, fiind un proiect ce se orientează pe mai multe direcții. 
 
➡️ Perioadă: 18 – 25 august 2024 (7 nopți/ 8 zile) – 20 locuri disponibile 
 
➡️ Capacitate locație: 45 locuri 
 
OBIECTIVE:
– Depriderea tehnicii unor noțiuni de supraviețuire în mediul Deltei și al silvostepei
– Mijloace de orientare în teren
– Cunoașterea florei și a faunei
– Supraviețuirea în Delta Dunării – trasee de supraviețuire monitorizate de personal calificat
– Dezvoltare personală 
– Ateliere de pictură 
– Curs de dans 
– Jocuri distractive (cărți, jocuri de echipă – volei, fotbal, baschet, competiții sportive,etc). 
– Plajă (Plaja din Sulina cu cel mai fin nisip de la Marea Neagră) 
– Drumeții prin Deltă și plimbări cu barca (prețul excursiei cu barca nu este inclus în prețul taberei, însă va fi un preț negociat ptr grup). 
– Vom vizita diverse obiective turistice precum Cheiul din Sulina; Golful Musura și plimbare pe Marea Neagră; Vizită la cele 3 faruri din Sulina; Cimitirul din Sulina (un altfel de Săpânța – locul unde sunt înmormântați pirații și membrii unor familii regale din Europa); Catedrala Sf. Nicolae din Sulina; Apusul de soare în Golf; Muzeul din Sulina; Casa Memorială Jean Bart; precum și un sat vechi pescăresc din inima Deltei. 
Toate aceste activități vor fi însoțite de povestiri despre istoria zonei. 
Locația Art Summer Camp 2024 este o locație nouă – Complex Class Sulina, o arie care oferă numeroase facilități participanților, astfel: cazarea este în regim hotel 3*** (2,3 sau 4 paturi/cameră, cu baie proprie și aer condiționat); spațiile sunt suficiente și generoase ca dimensiuni pentru a desfășura tot programul de tabără indiferent de vremea de afară; curtea se pretează pentru activități în aer liber, cu foișoare, teren de sport, piscina, etc.
În ceea ce privește securitatea, locația este cu circuit închis, fiind monitorizată video. Distanța față de apă este de 2 km, fiind feriți de această tentație. Zona de mare este ferită de curenți și vom avea personal calificat pentru monitorizarea atentă a copiilor. Acest spațiu a fost ales ptr accesul atât în Delta Dunării, cât și la plaja Mării Negre.  
De asemenea vom ține cont de securitatea alimentară, integritatea fizică și psihică a participanților. Împreună cu managerul locației vom alege meniul ptr copii. Va fi unul variat și pe gustul lor.
La 5 minute față de locația taberei se află spitalul cu personal medical în permanență! 
 
➡️ Profesori:
– coordonator tabără Florentina Drăghici 
– profesor arte plastice Dan Cocoană 
– profesor chitară Marius Drăghici 
– profesor înot Daniel Muntean
– profesor dans/ activități recreative Andreea Șargu 
 
➡️ Cost: 2.780 RON
 
* Avansul de 750 RON se achită în momentul înscrierii, urmând ca diferența să se achite în tranșe egale sau integral, până la plecarea în tabără. Avansul este nereturnabil indiferent de motiv.
* Pentru toți cei înscriși în marea noastră aventură de vară, ce își doresc să aibe alături un frate/soră/prieten (chiar dacă nu sunt cursanți ai școlii), îi pot invita. Ambii beneficiază de un discount de 100 lei (2.680 lei/copil). 
 
➡️ Vârsta participanților:
* 08 – 18 ani
 
Costurile acoperă transport autocar tur – retur București, transport vapor tur – retur Tulcea – Sulina (3 ore de mers), cazare 7 nopți/8 zile, 3 mese/zi pt 8 zile, activitățile zilnice de tabără + materialele necesare realizării lor, serile de dans, karaoke, jocuri de societate, seară de film, etc. 
 
➡️ Detalii suplimentare și înscrieri la:
☎ 0743 034 511
 
 
➡️ Detalii plată:
BRAVISSIMO EDUCATIONAL ART S.R.L 
Cont: RO03BRDE441SV02346014410
Referință: …….. (nume și prenume copil, tabără Sulina 2024)
 
 
Cu stimă coordonator tabără,
Florentina Drăghici 
0743 034 511
Tabara Delta Dunarii Sulina 2024
Scroll to top