Concurs

Am creat această secțiune de concursuri pentru a le acorda participanților șansa de a câștiga premii motivante și de a le trezi curiozitatea în direcția muzicii.

Cu posibilitatea concursurilor organizate de Bravissimo Art School, ai șansa să câștigi de două ori!

Câștigă de două ori cu Art School Bravissimo și Școala Intuitext!

Inscriere concurs:

Pentru inscrierea la concurs, tot ce trebuie sa faceti este sa completati fomularul de inscriere de aici sau din orice pagina de curs.

Regulament concurs

Achiziționarea unui pachet de opt ședințe/lună la cursurile de chitară, pian, canto oferite de Școala de muzică și teatru „Bravissimo Art School”, valabil în perioada 15 iunie -15 septembrie, atrage după sine intrarea în posesie a unei licențe gratuite de o lună la Școala Intuitext.

Un alt avantaj este faptul că veți beneficia de un preț special de numai 400 RON pentru acest pachet de vacanță.

Concursul se desfășoară în perioada 29 mai – 4 iunie și este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani.
Vor fi declarați câștigători toți cei care achiziționează pachetul de vacanță prezentat anterior, în limita locurilor disponibile.

Ne rezervăm dreptul de a selecta copiii în funcție de potențialul lor muzical. La prima ședință vor fi evaluați (muzical) de către profesorul coordonator. Dacă se identifică o problemă serioasă, cum ar fi aritmia, dat fiind natura cursurilor, suntem nevoiți să întrerupem pregătirea, sumele achitate fiind restituite. În acest caz veți rămâne cu licența de o lună oferită gratuit de Școala Intuitext.

Cursurile se vor desfășura în cele două sedii Bravissimo Art School din București după un program stabilit de comun acord.

Despre Școala Intuitext

Jocurile educaționale și platformele educaționale online (sau de ce astăzi, copiii pot învăța cu plăcere)

Când vine vorba de învățare, noile generații de elevi se bucură de produse de învățare noi, create în acord cu dorințele lor de către specialiști în educație. Pentru elevii claselor I, a II-a și a III-a, Școala Intuitext este un astfel de exemplu ce ilustrează perfect inovațiile din acest punct de vedere.

Ce este – Școala Intuitext este o platformă educațională online dedicată copiilor din clasele Întâi, a II-a și a III-a ce are la baza ideea de învățare prin joc. La Școala Intuitext cei mici își antrenează gândirea și memoria prin jocuri logice, descoperă curiozități din lumea sportului, artei și științei, se bucură de animații și experimente inedite. Cu ajutorul acestui produs online de învățare copiii își formează o atitudine pozitivă în raport cu școala, acest aspect fiind, de fapt, cheia către un viitor de succes. În plus, Școala Intuitext e locul de unde elevii nu vor să plece niciodată în vacanță!

Ce face – Cum primii ani de școală definesc întregul parcurs educațional, e important să-i convingem pe copii cât de frumoasă poate fi aventura cunoașterii. În completarea materialelor didactice alese cu multă grijă de învățătoare, părinții își doresc produse educaționale create special pentru noua generație de copii digitali. Școala Intuitext, prin conceptul de învățare prin joc, încurajează curiozitatea nativă a copiilor, îmbunătățește memoria, gândirea și atenția, dezvoltă inteligența emoțională și socială și îi ajută pe copii la recapitularea noțiunilor dificile de la școală.

Cum îți schimbă atitudinea față de școală – Un copil fericit înseamnă o familie fericită! Accesând jocurile logice, experimentele inedite și filmulețele distractive disponibile pe Școala Intuitext, copiii învață că educația și joaca merg mână în mână. Astfel, cei mici vor avea mereu curiozitatea de a descoperi lucruri noi și de a explora mediul înconjurător cu toată încrederea în propriile lor forțe. Iar voi, părinții, îi veți privi cu mândrie pe micii și veselii cercetători, având mulțumirea de a le fi oferit cel mai de preț dar: un start bun în viață!

Despre Școala de muzică și teatru Bravissimo Art School

Fiind în site-ul nostru vă invităm să faceți un tur de orizont, astfel având posibilitatea să analizați oferta noastră educațională și să faceți cunoștință cu potențialii viitori profesori ai copiilor dumneavoastră. Aveți, de asemenea, oportunitatea să analizați realizarile noastre în decursul celor șapte ani de existență, fiind garanția că ați făcut cea mai bună alegere.

Concursuri mai vechi:

Castiga cu Bravissimo Art School – Vizualizati videoclipul!
Scroll to top