Cursuri de pian in sectoarele 2 si 4

Cursuri de pian - Lectii de pian

Scoala de Muzica Bravissimo

Va asteptam la cursuri de pian pentru copii si tineri, orice nivel si cursuri de initiere pian. La cerere, oferim cursuri cu predare in limba engleza, italiana si spaniola. La cursurile de pian se pot inscrie toti copiii si tinerii care isi doresc sa ia lectii de pian, limita minima de varsta fiind de 5 ani IMPLINITI.

Cum se desfasoara cursurile de pian la Scoala de Muzica Bravissimo?

Cursuri de pian la Bravissimo

Cursurile de pian se desfasoara individual, intr-un mediu curat, o atmosfera adecvata si in conditii de liniste si concentrare. Pianele sunt noi si de calitate.

Materialele si suportul de curs sunt asigurate de noi. Cursul de pian, indiferent de profesorul sau profesoara care il preda, este unitar si se desfasoara dupa o metoda adoptata de toti profesorii, verificata in timp si aducatoare de rezultate.

Cine preda lectii de pian la Bravissimo?

Lectiile de pian sunt sustinute de personal calificat, specializat, in momentul de fata toate profesoarele de pian avand pregatire superioara in domeniul muzical, absolvind Conservatorul la acesta specialitate. Profesorii de pian au pregatire in pedagogie muzicala, de aceea cunostintele sunt transmise cursantilor in mod adecvat, cu metode specifice, tact si rabdare, astfel incat asimilarea cunostintelor de catre copii sa fie usoara si placuta.

Inscrie-te si tu la cursuri de pian si descopera, alaturi de profesionistii Scolii Bravissimo, tainele acestui instrument minunat.

Va puteti inscrie in orice moment deoarece nu exista o data fixa de incepere si nici o durata anume. Urmati cursul de pian atat cat doriti.

Pretul unei lectii de pian incepe de la 65 RON iar evaluarea potentialului muzical este gratuita.

Info utile

  • Evaluare : gratuita
  • Tarif : 75 ron/sedinta
  • Durata sedinta : 50 min
  • Frecventa : saptamanal
  • Varsta minima: 5 ani
  • Inscriere : oricand

Citeste si

Incearca si

Newsletter

Scroll to top