Cursuri de pian in sectoarele 2, 4 si 6

Invata sa canti la pian

Cursuri de pian - Lectii de pian

Scoala de Muzica Bravissimo

Pianul este un instrument indicat pentru initierea copiilor in muzica.

Puteti incepe un Curs de pian la Bravissimo Art School in orice moment al anului in urmatoarele conditii:

  • sa aveti varsta minima de 5 ani
  • sa va doriti sa invatati sa cantati la un instrument muzical de elita
  • sa va placa muzica de calitate
  • sa aveti entuziasmul necesar pentru a incepe studiul

Va asteptam sa va inscrieti la cursuri de pian utilizand formularul de inscriere, unde puteti opta pentru unul dintre sediile Scolii de muzica si teatru Bravissimo Art School din Bucuresti, sectorul 2 si sectorul 4, precum si in cartierul Militari, sector 6.

Daca va este mai usor sa suni, faceti o programare la numarul 0743.034.511 sau 0787.887.887.

Cum se desfasoara cursurile de pian la Scoala de Muzica Bravissimo?

Lectie de pian

La prima intalnire ne vom cunoaste, vom face o evaluare gratuita a potentialului muzical si vom stabili de comun acord cate lectii de pian vom programa in fiecare luna (4, 8 sau 12 ore pe luna).

Persoanele care participa la cursuri de pian, realizeaza rapid ca toate aceste lectii de pian nu sunt deloc complicate deoarece la pian sunetul se obtine usor si imediat, prin simpla apasare a unei clape, sub indrumarea unui experimentat profesor de pian.

Chiar daca la inceput nu vei stii cum sa canti la pian, acest instrument te va fascina! Atat la copii, cat si la adulti, satisfactia este imediata si progresele apar rapid, daca abordarea este corecta (invatarea de la bun inceput a cantatului cu doua maini).

Pianul este un instrument cu posibilitati complexe, claviatura sa este usor de inteles chiar si de catre un copil, iar elementele de baza ale muzicii se invata repede in timpul unui curs de pian.

Avantajele studiului alaturi de un profesor de pian, s-au dovedit a fi peste asteptari, influentand mai mult decat ne-am imagina caracterul celor care doresc sa ia meditatii de pian, dezvoltand:

  • abilitati artistice
  • cultura muzicala
  • creativitatea
  • coerenta in gandire
  • disciplina mintii

Copiii care iau de mici lectii de pian devin mai creativi, mai coerenti in gandire si se pot concentra mai usor cand au ceva de rezolvat, indiferent ca e o problema de scoala sau de alta natura.

Scoala de muzica si teatru Bravissimo Art School te invata sa canti la pian!

Pentru motivarea cursantilor, la Bravissimo Art School sunt organizate frecvent auditii, recitaluri si spectacole, dand posibilitatea cursantilor de a isi etala cunostintele dobandite. In functie de nivelul la care ati ajuns sunteti incurajati si sprijiniti sa participati la concursurile de pian, atat din Bucuresti cat si din tara, scoala noastra inregistrand o serie de rezultate notabile in cei 5 ani de existenta.

Pentru promovarea proiectelor Bravissimo Art School, am infiintat Bravissimo Music, locul unde cei mai pregatiti cursanti au posibilitateasa se dezvolte ca artisti, atat individual, cat si in grup.

Pentru a sprijini financiar proiectele si artistii nostri, Asociatia Culturala Bravissimo, din fonduri proprii asigura burse de studiu si finantarea partiala sau totala a unor spectacole, imprimari, videoclipuri, etc.

Daca exista dorinta, vointa, munca si perseverenta apar si rezultatele. Fa primul pas si impreuna restul!

Invata sa canti la pian la Bravissimoartschool!!!

Va puteti inscrie la cursuri de pian pentru copii si pentru adulti folosind formularul din partea stanga sus. Puteti opta pentru scoala de muzica din sector 4 sau pentru scoala de muzica din sector 2 din Bucuresti.

Info utile

Citeste si

Incearca si

Scroll to top