Cursuri de chitara pentru copii

Cursuri de chitara - Lectii de chitara

Cursuri de chitara pentru incepatori si avansati

Chitara este un instrument minunat si complex, foarte indragit, care ofera satisfactii atat la nivel de incepator cat si la nivel avansat. La Bravissimo, puteti urma cursuri de chitara atat in limba romana cat si in engleza (vorbitor nativ) cat si italiana. Cursurile de chitara se adreseaza copiilor care au implinit varsta de 8 ani si tinerilor, fara limita superioara de varsta. Te asteptam la lectii de chitara alaturi de profesorii Bravissimo!

Cum se desfasoara cursurile de chitara la Scoala de Muzica Bravissimo?

Locatie si dotari

Cursul de chitara se desfasoara in sali adecvate, dotate corespunzator cu un numar suficient de mare de instrumente noi si de calitate, de diferite tipuri si dimensiuni.

Desi pentru inceput punem la dispozitia incepatorilor instrumentele noastre pentru studiu, este recomandat sa aveti propria dvs chitara, pentru a putea exersa si in afara cursurilor ceea ce ati invatat la lectiile de chitara si pentru a va familiariza cu instrumentul.

Cursuri de muzica - cursuri de chitara

Alegerea chitarei este importanta, iar noi va putem ajuta in acest sens, daca doriti. Daca achizitionati chitara pentru un copil, este recomandat ca el sa fie de fata: aspectul instrumentului conteaza enorm pentru copii, chiar daca nu are nicio influenta asupra muzicii in sine.

Culoarea, forma si textura trebuie sa fie atractive, sa-si doreasca aceasta chitara ca pe-o jucarie noua si sa se bucure cu tot sufletul de ea. Asa va fi mult mai motivat sa studieze

Metoda de predare a lectiilor de chitara

Cursurile de chitara se desfasoara dupa manuale FastTrack originale, iar metoda de predare este flexibila, adaptata varstei, ritmului si capacitatii de intelegere ale fiecarui cursant, astfel incat lectiile de chitara sa fie placute si atractive. Materialele si suportul pentru aceste cursuri de chitara sunt asigurate de noi.

Se studiaza pentru inceput chitara clasica iar la primele lectii de chitara se pun bazele notiunilor elementare despre acest instrument. Suntem permanent atenti inca de la inceput la pozitia corecta a corpului, ca o conditie necesara studiului chitarei. Pe masura ce cursantul avanseaza, se pot aduce in cadrul sedintelor de studiu si alte genuri muzicale, potrivite nivelului de pregatire al cursantului.

Daca ati ales sa urmati cursuri de chitara la Bravissimo, va puteti inscrie imediat, telefonic sau folosind formularul de contact. Puteti incepe cursurile in orice moment, deoarece lectiile de chitara sunt individuale.

Vom stabili o prima intalnire in care sa ne cunoastem si eventual sa facem o evaluare prealabila a potentialului muzical, dupa care vom stabili sedintele saptamanale, de comun acord, tinand cont si de preferintele dvs si de orarul nostru.

Cine preda cursuri de chitara la Bravissimo?

Lectiile de chitara sunt sustinute de personal specializat, absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica, cu pregatire superioara in domeniul pedagogiei muzicale si specializare pe acest instrument. Pregatirea in domeniul pedagogiei muzicale permite transmiterea de cunostinte si informatii specifice catre cursanti in mod adecvat, cu metode corecte, tact si rabdare, astfel incat asimilarea cunostintelor sa fie usoara si placuta.

Va asteptam la cursuri de chitara la Scoala de Muzica Bravissimo!

Pretul unei lectii de chitara incepe de la 65 RON iar evaluarea potentialului muzical este gratuita.

Info utile

  • Evaluare : gratuita
  • Tarif : 75 ron/sedinta
  • Durata sedinta : 50 min
  • Frecventa : saptamanal
  • Varsta minima : 8 ani
  • Inscriere : oricand

Citeste si

Incearca si

Newsletter

Scroll to top