Cursuri canto pentru copii

Cursuri de canto - Lectii de canto

Cursuri de canto pentru copii

Urmand cursuri de canto, copiii au posibilitatea de a-si exploata calitatile vocale, prin dezvoltarea tehnicii si deprinderea metodelor de control asupra corzilor vocale. In alegerea corecta a pieselor de studiu sta succesul reusitei in studiul tehnicii vocale, de aceea este important ca la lectiile de canto sa studiem melodii potrivite.

Cum se desfasoara lectiile de canto la Scoala de Muzica Bravissimo?

Cursuri de canto la Scoala de Muzica BravissimoLa cursurile de canto se pot inscrie toti copiii si tinerii care doresc acest lucru, limita minima de varsta fiind de 5 (cinci) ani IMPLINITI.

La cursul de canto abordam piese muzicale alese dintr-o baza de date ce permite selectia celor mai potrivite melodii pentru studiu, melodii ce vor fi abordate in functie de tonalitatea vocii, temperamentul, talentul, potentialul si, nu in ultimul rand, preferintele cursantului.

Cursurile de canto se pot desfasura individual sau in grup, in functie de proiectele pe care la desfasuram. La cererea dvs, lectiile de canto se pot desfasura si in limba engleza.

scoala de muzica

Daca v-ati dorit sa studiati canto, acum o puteti face simplu si flexibil. Va puteti inscrie in orice moment si puteti urma cursurile de canto atat cat doriti.

Pretul unei lectii de canto incepe de la 65 RON iar evaluarea potentialului muzical este gratuita.

Cine preda cursurile de canto la Bravissimo?

Lectiile de canto sunt predate de profesoare cu specializare in acest domeniu, care au la baza o pregatire temeinica in cadrul Universitatii de Muzica Bucuresti. In acelasi timp, cursurile de canto sunt predate corect si eficient in baza studiilor de pedagogie muzicala. De aceea, cunostintele sunt asimilate usor de catre cursanti, iar lectia de canto devine o provocare extrem de placuta.

Info utile

  • Evaluare : gratuita
  • Tarif : 80 ron/sedinta
  • Durata sedinta : 50 min
  • Frecventa : saptamanal
  • Varsta minima: 6 ani
  • Inscriere : oricand

Citeste si

Incearca si

Newsletter

Scroll to top