Cursuri de teatru si actorie

Cursuri de teatru si actorie

Vino la cursuri de teatru si actorie - sector 2!

Cursuri de teatru si  actorie, miscare scenica pentru copii si adulti organizate de Scoala de Muzica si Actorie Bravissimo.

Vei capata incredere in propriile forte, vei dobandi dezinvoltura in relatia directa cu celelalte persoane.

De ce luam cursuri de teatru si actorie?

Optand pentru cursuri de teatru si actorie, vei invata notiuni practice despre dictie si miscare scenica, exercitii pentru dezvoltarea imaginatiei, jocuri menite sa-ti dezvolte atentia si capacitatea de memorare si tehnici de dezvoltare personala.

Teatrul este expresia sofisticata a nevoii umane de baza de a imita, de a proiecta evenimente si trairi asupra noastra insine sau a celorlalti si de a construi intelesuri si semnificatii prin naratiuni si metafore. Faptul ca lectiile de actorie aduc laolalta, impreuna, cursanti care impartasesc si colaboreaza la acelasi eveniment deschide prima usa catre comunicare, spontaneitate si empatie.

Ce invatam la cursurile de teatru si miscare scenica:

Voce si tehnica vocala

Urmand cursuri de teatru si actorie invatam sa punem in valoare emisia sonora, rezonanta si dictia. In acest scop, la lectiile de actorie facem exercitii de dictie, respiratie, intonatie si vorbire scenica astfel incat replicile de pe scena sa fie receptate corespunzator in public.

Improvizatie scenica

Improvizatia pe muzica este, pe cat de distractiva, pe atat de utila. La cursurile de actorie invatam sa improvizam si facem jocuri pentru dezvoltarea capacitatii de atentie, de memorie, de intuitie. Urmarim cu atentie dezvoltarea expresivitatii corporale si a mimicii fetei.

Actorie si miscare

Exercitiile prin jocuri de canalizare a emotiei ajuta la depasirea timiditatii si a problemelor de comunicare. Trecem de la imitatie la redarea personala a unei piese de teatru iar abordarea textelor (poezie, fabula, monolog, parti din piese de teatru) se face in mod profesionist si atent.

Care sunt beneficiile cursurilor de actorie?
  • 1. Dezvoltarea inteligentei emotionale
  • 2. Depasirea timiditatii
  • 3. Deprinderea usurintei de a socializa
  • 4. Deprinderea usurintei in comunicare
  • 5. Dezvoltarea personalitatii
  • 6. Dezvoltarea mentala prin improvizatie
  • 7. Deprinderea unei dictii corecte, rezonante.
  • 8. Exprimarea propriilor emotii si interpretarea emotiilor celorlalti
  • 9. Dezvoltarea capacitatii de memorare
Cursuri de actorie - Cursuri de teatru

O sedinta de teatru/actorie dureaza 90 min. Sedintele de teatru si actorie au loc in fiecare luni, miercuri si joi de la ora 18.30 in ambele sedii.

Spectacole recente

Cursuri de actorie cu Teodora

REVOLTA POVESTILOR

La cursurile de teatru si actorie invatam sa fim dezinvolti si sa improvizam, dezvoltand in acelasi timp capacitatea de memorare.

Cursuri de teatru la scoala de muzica si actorie Bravissimo

CAPRA CU TREI IEZI

Lectiile de actorie contribuie la dezvoltarea personala prin sporirea abilitatilor de socializare si comunicare, ajutand la depasirea timiditatii.

PINOCCHIO

A urma cursuri de teatru si actorie la Bravissimo inseamna sa abordezi o forma de arta care te innobileaza si te ajuta sa evoluezi emotional.

Profesorii de actorie ai Scolii Bravissimo

Madalina Constantinescu

Opera Comica pentru Copii

Adrian Loghin

ATF, Teatrul Bulandra

Teodora Filip

Opera Comica pentru Copii

"Teatrul n-are a face nici cu vreo clădire anume, nici cu un text, nici cu actorii, nici cu forme sau stiluri. Esenţa teatrului se află într-o formă de mister numit clipa de fata."

Peter Brook

Regizor

Scroll to top