Despre Scoala de Muzica, Teatru si Arte Vizuale Bravissimo

Scoala de Muzica Bravissimo a aparut in anul 2010 ca expresie a pasiunii si profesionalismului unei echipe de oameni inimosi care, in baza pregatirii lor si a dragostei pentru arta, au transformat Bravissimo intr-o marca de renume.

Scoala de Muzica Bravissimo a reprezentat mereu de-a lungul timpului o prezenta continua, activa, remarcabila in peisajul cultural-artistic din Romania. A debutat timid, in 2010, intr-o mica locatie din strada Agricultori dar, odata ce sediul a devenit neincapator, apare in 2013 un nou sediu pe strada Lazarovici (Vatra Luminoasa), care a primit de-a lungul timpului sute de copii, ca si sediul  zona Obor-Lizeanu,  perfect adecvata activitatilor desfasurate.

Actualmente, Bravissimo activeaza in doua sedii adecvate activitatii noastre, situate in sectoarele 2 si 4, foarte aproape de P-ta Muncii respectiv C-tin Brancoveanu.

Avand mereu alaturi o echipa de profesori devotati, cu o temeinica pregatire superioara in domeniile in care profeseaza, Scoala Bravissimo a crescut permanent in valoare si prestigiu.

Treptat, zeci si zeci de copii au trecut pragul in lumea muzicii, teatrului sau dansului la Bravissimo, multi dintre ei desfasurand in prezent o activitate artistica de performanta pe scene sau in scoli si licee de specialitate.

Dragostea si pasiunea pentru lucrul cu copiii si tinerii cursanti ai Scolii Bravissimo au dus, fara indoiala, la aceste rezultate. Iar rezultatele nu intarzie sa apara atunci cand ai cunostintele necesare si abilitatea de a le transmite celor pe care ii pregatesti.

In scoala noastra activeaza profesori cu pregatire superioara, la randul lor ei insisi artisti ce au permanent contact cu lumea scenei, a spectacolelor, ceea ce le permite sa aiba o viziune moderna in pregatirea cursantilor.

Scoala Bravissimo este condusa de Presedintele Asociatiei Culturale Bravissimo, dl. Marius Draghici, un om pentru care calitatea actului educational este o prioritate. Alaturi de acesta, oameni inimosi pun umarul de cate ori este nevoie pentru ca acest proiect vizionar numit Bravissimo sa poata continua.

Astazi, Bravissimo este un reper in lumea muzical-artistica, o scoala de renume ce ofera oricarui copil sau tanar cu calitatile necesare sansa de a patrunde in lumea minuata a muzicii, teatrului sau dansului.

Despre Scoala de Muzica, Teatru si Arte Vizuale Bravissimo
Scroll to top