Tabăra folk-blues Fundata

Tabăra folk-blues Fundata

Într-un cadru natural de o frumusețe rară, situat între munții Bucegi și Piatra Craiului, regăsim Fundata. Este cea mai înaltă localitate din România, fiind situată la o altitudine de 1360 m, între păduri semețe de brad, considerată ca având cel mai pur aer din România. Acest colț de Rai a generat trairi și gânduri pozitive inspirându-ne să aducem proiectul Art Summer Camp Bravissimo pe aceste meleaguri. Și ce poate fi mai inspirational decât o tabără de folk-blues, în care să răsune cele mai frumoase piese dedicate munților, trăirilor sufletești și un sound de chitară blues, însoțite de dezbateri libere pe diverse teme de actualitate și de interes pentru adolescenți într-un cerc de teatru si dezvoltare personală. Fiind o tabără destinată adolescenților și profitând de cadrul natural desavarșit al locului, nu vor lipsi drumețiile în aer liber, existând numeroase trasee montane marcate. Seara distracția continua cu recitaluri de folk și blues, dans, karaoke, concursuri de pantomimă și roast pe scena din mansarda artiștilor ce v-a fi echipată corespunzător cu sunet, monitorizare și lumini așa ca pentru mari artisti.
 
 
Detalii tabără: 
– Perioadă 07 – 13 august 2023 (30 locuri disponibile) 
 
– Cost:
➡️ 1.850 RON
* Avansul de 500 RON se achită până pe data de 15 APRILIE 2023, urmând ca diferența să se achite integral, până la plecarea în tabără. Avansul este nereturnabil indiferent de motiv.
* Pentru toți cei înscriși în marea noastră aventură de vară, și doresc să aibe alături un frate/soră/prieten (chiar dacă nu sunt cursanți ai școlii), ambii beneficiază de un discount de 100 lei (1.750 lei/copil).
 
Vârsta participanților:
* 11 – 18 ani
 
Profesori:
– coordonator tabără Florentina Drăghici 
– profesor coordonator proiect muzical Marius Drăghici 
– profesor dezvoltare personala/artă teatrală Marina Fluerașu 
 
 – Costurile taberei reflectă calitatea serviciilor, a programelor educațional-recreative, profesionalismului și implicarea personalului didactic; cazare 6 nopți/7 zile, 3 mese/zi + gustare
 – Transportul se face cu autocarul tur-retur din București și este inclus în costul taberei. 
–  Participanților li se vor asigura toate materialele necesare desfășurării activităților din tabără + serile de dans, karaoke, jocuri de societate, seară de film, biliard, foosball, etc.
 
Nu rata cea mai atractivă “Tabără de Vară”! 
Nu rata “Art Summer Camp 2023”!
 
Detalii suplimentare și înscrieri la:  
☎️ 0743 034 511
 
Cu stimă coordonator tabără,
Florentina Drăghici
0743 034 511
Cu siguranta un prieten ar putea fi interesat de acest articol. Distribuie-l!
Tabăra folk-blues Fundata
Scroll to top
error

Ti-a placut articolul? Distribuie-l!