Blog

Rugăciunea ÎNGERILOR

Astăzi 25 aprilie, în ziua Sfântă de Joi, din Săptămâna Patimilor, Corul de îngeri “Bravissimo”, alături de domnișoara dirijor Elena Radu înalță către cer, cea mai frumoasă și sinceră rugăciune adresată Domnului. Este rugăciunea pe care fiecare dintre noi o rostește la momente de încercare sau atunci când dorim să ne apropiem de divinitate.

De ce să urmezi cursuri de muzică?

În studiul muzicii și/sau al unui instrument muzical, trei aspecte sunt implicate fundamental: memoria vizuală, memoria musculară sau gestuală și memoria auditivă, care interacționează într-un proces intelectual complex. Această pregătire zilnică ajută la extinderea memoriei, aplicată deja în alte aspecte ale vieții, permițând fixarea amintirilor, recente sau vechi.

Art Summer Camp 2019 – tabăra de artă Bravissimo Art School

Locația în care se desfășoară “Art Summer Camp 2019” este Complexul Turistic Pănicel – Râșnov. Această alegere s-a făcut din multe motive, dintre care menționăm: securitatea participanților la tabără (alimentație, integritate fizică, etc); spații suficiente și generoase ca dimensiuni, unde să putem desfășura tot programul de tabără indiferent de vremea de afară; cazare în regim hotelier 3***; distanța față de drumul național, fiind feriți de noxe și zgomot; apropierea de un centru medical regional în caz de urgență majoră, fiind la doar 2 kilometri de orașul Râșnov, etc.

Scroll to top