Cursuri de muzica pentru copii

cursuri de muzica

Te asteptam la cursuri de muzica in sectoarele 2 si 4!

Cursuri de muzica la Bravissimo

Pentru ca la Bravissimo invatam sa obtinem sunetele corecte si, treptat, vom fi cuceriti de magia melodiilor interpretate prin forte proprii. Suntem atenti la pozitia corecta a corpului si facem in asa fel incat ora de curs sa fie placuta si interesanta.

La cursurile de pian se pot inscrie toti copiii si tinerii care isi doresc sa ia lectii de pian, limita minima de varsta fiind de 5 ani IMPLINITI. La cerere, oferim cursuri de pian cu predare in limba engleza, italiana si spaniola.

Chitara este un instrument minunat si complex, care ofera satisfactii atat la nivel de incepator cat si la nivel avansat. La Bravissimo, puteti urma cursuri de chitara si in limba engleza (vorbitor nativ) sau italiana.

La cursurile de canto abordam piese muzicale selectate in mod personalizat, in functie de tonalitatea vocii, temperamentul, talentul, potentialul si, nu in ultimul rand,
preferintele cursantului. Varsta minima pentru a urma cursuri de canto este de 6 ani. Se pot desfasura individual sau in grup, in functie de piesa/piesele studiate.

Pe cat de curat si cristalin este sunetul viorii, pe atat de multa munca si tenacitate implica studiul acestui
instrument deosebit. Intrucat, din punct de vedere conceptual si constructiv vioara produce sunetele intr-un anume mod, cerintele pentru a studia acest instrument sunt mai mari decat la alte instrumente.

Corul de Copii Nobile Arte

Corul de Copii Bravissimo

dirijor Elena Radu

Corul de Copii Bravissimo este un proiect nou, ambitios, ce isi propune permanent sa aduca pe scena copii talentati si cu potential vocal deosebit. Disciplina si perseverenta sunt calitati necesare; de asemenea, majoritatea copiilor de la cor studiaza si canto.

Ai 6 motive sa urmezi cursuri de muzica la Bravissimo

De 10 ani suntem BRAVISSIMO!

Cu o istorie de 10 ani, scoala noastra de muzica a indrumat mereu cu succes pasii micilor artisti prin lumea minunata a muzicii.

Pregatire de nivel superior

La Bravissimo veti fi mereu intampinati de un personal bine pregatit, cu abilitati pedagogice, care reuseste cu rabdare si tact sa stabileasca o comunicare reala cu copiii, facand ora de curs cat mai atractiva.

Flexibilitate si adaptare

La Bravissimo poti urma cursuri de muzica gandite si adaptate fiecarui cursant. Indiferent ca urmezi cursuri de pian, chitara, canto sau vioara, profesorul va adapta cu flexibilitate aceste cursuri de muzica ritmului, capacitatii de intelegere si preferintelor cursantului.

Auditii, recitaluri, gale

Scoala Bravissimo organizeaza in mod regulat spectacole cu tinerii nostri artisti, gandite in asa fel incat fiecare cursant sa poata participa, indiferent de varsta sau nivel de pregatire: auditii la clasa, recitaluri si gale, iar participantii primesc diplome.

Dam dovada valorii

Celor mai talentati si motivati cursanti le oferim posibilitatea de a participa la diferite concursuri si competitii muzicale, de a-si pune in valoare competitivitatea si talentul.

Conditii optime pentru studiu

Va asteptam in centrul Bucurestiului, intr-o locatie extrem de adecvata scopului nostru, o insula de liniste si verdeata unde cursantii vor gasi toate conditiile necesare studiului, fie ca urmeaza cursuri de pian, canto, chitara sau vioara.

Solicita acum o evaluare gratuita!

Urmeaza cursuri de muzica la Bravissimo! Urmeaza-ti visul!

Scroll to top