Cursuri de muzica la Bravissimo

Cursuri de pian

Cursuri de pian la Bravissimo
La cursurile de pian se pot inscrie toti copiii si tinerii care isi doresc sa ia lectii de pian, limita minima de varsta fiind de 5 ani IMPLINITI. La cerere, oferim cursuri de pian cu predare in limba engleza, italiana si spaniola.

Cursuri de chitara

Cursuri de chitara pentru copii
Chitara este un instrument minunat si complex, care ofera satisfactii atat la nivel de incepator cat si la nivel avansat. La Bravissimo, puteti urma cursuri de chitara si in limba engleza (vorbitor nativ) sau italiana.

Cursuri de canto

Cursuri de canto
La cursurile de canto abordam piese muzicale selectate in mod personalizat, in functie de tonalitatea vocii, temperamentul, talentul, potentialul si, nu in ultimul rand, preferintele cursantului.

Corul Nobile Arte

Cor de Copii
Corul de Copii Nobile Arte este un proiect nou, ambitios, ce isi propune permanent sa aduca pe scena copii talentati si cu potential vocal deosebit. Disciplina si perseverenta sunt calitati necesare.

Cursuri de vioara

Cursuri de vioara
Pe cat de curat si cristalin este sunetul viorii, pe atat de multa munca si tenacitate implica studiul acestui instrument deosebit. Intrucat, din punct de vedere conceptual si constructiv vioara produce sunetele intr-un anume mod, cerintele pentru a studia acest instrument sunt mai mari decat la alte instrumente.

Cursuri de flaut

Cursuri de flaut
Ca si in cazul altor instrumente, studiul flautului necesita multa munca si un studiu regulat. Cursurile de flaut sunt individuale, astfel ca profesoara va acorda intreaga atentie cursantului iar rezultatele nu se vor lasa asteptate. Limita minima de varsta recomandata pentru studiul flautului este de 6 ani IMPLINITI.

Ai 6 motive sa urmezi cursuri de muzica la Bravissimo:

De 10 ani suntem Bravisimo

Cu o istorie de 10 ani, scoala noastra de muzica a indrumat mereu cu succes pasii micilor artisti prin lumea minunata a muzicii.

Pregatire de nivel superior

La Bravissimo veti fi mereu intampinati de un personal bine pregatit, cu abilitati pedagogice, care reuseste cu rabdare si tact sa stabileasca o comunicare reala cu copiii, facand ora de curs cat mai atractiva.

Flexibilitate si adaptare

La Bravissimo poti urma cursuri de muzica gandite si adaptate fiecarui cursant. Indiferent ca urmezi cursuri de pian, chitara, canto sau vioara, profesorul va adapta cu flexibilitate aceste cursuri de muzica ritmului, capacitatii de intelegere si preferintelor cursantului.

Auditii, recitaluri, gale

Scoala Bravissimo organizeaza in mod regulat spectacole cu tinerii nostri artisti, gandite in asa fel incat fiecare cursant sa poata participa, indiferent de varsta sau nivel de pregatire: auditii la clasa, recitaluri si gale, iar participantii primesc diplome.

Dam dovada valorii

Celor mai talentati si motivati cursanti le oferim posibilitatea de a participa la diferite concursuri si competitii muzicale, de a-si pune in valoare competitivitatea si talentul.

Conditii optime pentru studiu

Va asteptam in centrul Bucurestiului, intr-o locatie extrem de adecvata scopului nostru, o insula de liniste si verdeata unde cursantii vor gasi toate conditiile necesare studiului, fie ca urmeaza cursuri de pian, canto, chitara sau vioara.