Tabara Gorj Musetesti

Tabara Gorj Musetesti

Dragi părinți, ART SUMMER CAMP 2024 este “Tabără de vară” pe care ne-au sugerat-o și o așteaptă mulți dintre copiii și adolescenții participanți ai cursurilor noastre de teatru. Alături de părinții lor au fost sursa noastră inspirațională, motivându-ne să elaborăm unul dintre cele mai atractive programe de tabără. TEATRUL, DANSUL și ACTIVITĂȚILE RECREATIVE sunt unite într-un proiect unic, în cadrul căruia vom învăța lucruri noi într-o atmosferă relaxată. Nu vor lipsi drumețiile prin pădure, jocurile și concursurile distractive (paintball, arc, airsoft), traseele de tiroliană, traseele prin copaci, plimbările cu bicicleta, seratele cu dans, karaoke, film, focul de tabără și o serie de alte surprize. De asemenea, inedit este faptul că locația aleasă, este situată pe un domeniu ce deține un parc de aventură, astfel copiii vor avea zilnic activități recreative sub îndrumarea unui instructor atestat. Așezat în frumoasa depresiune dintre Târgu – Jiu și Novaci, la liziera unei păduri de stejari “COMPLEXUL TURISTIC NATURA”, cu o suprafață de 20.000 mp, este locația ideală pentru a petrece o săptămână de vacanță. Camerele sunt dotate cu mobilier modern, nou și curat. În ceea ce privește bucatele, acestea sunt selectate cu atenție și adaptate cerințelor pe care le impune rigoarea și responsabilitatea unei tabere adresate copiilor și adolescenților. Tabăra de vară se adresează în principal cursanților de la ART SCHOOL Bravissimo, cu vârsta cuprinsă între 8 – 18 ani, însă an de an ni s-au alăturat și noi prieteni formând marea familie “Bravissimo”. 
 
Detalii tabără: 
– Perioadă: 10 – 16 august 2024 (15 locuri disponibile) 
– Vârsta participanților: 8 – 18 ani
– Capacitate locație: 40 locuri 
– Cost:
➡️ 2.450 RON
* Avansul de 750 RON se achită în momentul înscrierii, urmând ca diferența să se achite în tranșe egale sau integral, până la plecarea în tabără. Avansul este nereturnabil indiferent de motiv.
* Pentru toți cei înscriși în marea noastră aventură de vară, și doresc să aibe alături un frate/soră/prieten (chiar dacă nu sunt cursanți ai școlii), ambii beneficiază de un discount de 100 lei (2.350 lei/copil).
 
– Profesori participanti:
* coordonator tabără Florentina Drăghici 
* profesor teatru Adrian Loghin
* profesor teatru Marina Fluerașu 
* profesor teatru Andrei Atabay 
* profesor dans Andreea Șargu 
Costurile taberei reflectă calitatea serviciilor, a programelor educațional-recreative, profesionalismului și implicarea personalului didactic; cazare 6 nopți/7 zile, 3 mese/zi pt 7 zile. 
Transportul se face cu autocarul tur-retur din București și este inclus în costul taberei. 
Activitățile se vor desfășura pe grupe de vârstă /profesor. 
Participanților li se vor asigura toate materialele necesare desfășurării activităților din tabără + serile de dans, karaoke, jocuri de societate, seară de film, focul de tabără și seara festivă specială. 
 
Nu rata cea mai atractivă “Tabără de Vară”! Nu rata “Art Summer Camp 2024”!
 
Detalii suplimentare și înscrieri la:  
☎️ 0743 034 511
 
Detalii plată:⬇️
BRAVISSIMO EDUCATIONAL ART S.R.L 
Cont: RO03BRDE441SV02346014410
Referinta: …….. (nume si prenume copil, tabara Gorj 2024)
 
Cu stimă coordonator tabără,
Florentina Drăghici
0743 034 511
Tabara Gorj Musetesti
Scroll to top