Tabara folk blues Fundata

Tabara folk blues Fundata

Într-un cadru natural de o frumusețe rară, situat între munții Bucegi și Piatra Craiului, regăsim Fundata. Este cea mai înaltă localitate din România, fiind situată la o altitudine de 1360 m, între păduri semețe de brad, considerată ca având cel mai pur aer din România. Acest colț de Rai a generat trairi și gânduri pozitive inspirându-ne să aducem proiectul Art Summer Camp Bravissimo pe aceste meleaguri. Și ce poate fi mai inspirational decât o tabără de folk-blues, în care să răsune cele mai frumoase piese dedicate munților, trăirilor sufletești și un sound de chitară blues, însoțite de dezbateri libere pe diverse teme de actualitate și de interes pentru adolescenți într-un cerc de teatru si dezvoltare personală. Fiind o tabără destinată adolescenților și profitând de cadrul natural desavarșit al locului, nu vor lipsi drumețiile în aer liber, existând numeroase trasee montane marcate. Seara distracția continua cu recitaluri de folk și blues, dans, karaoke, concursuri de pantomimă și roast pe scena din mansarda artiștilor ce v-a fi echipată corespunzător cu sunet, monitorizare și lumini așa ca pentru mari artisti.
 
Detalii tabără: 
– Perioadă: 01 – 07 august 2024 (10 locuri disponibile) 
– Vârsta participanților: 11 – 18 ani
– Capacitate locație: 35 locuri 
– Cost:
➡️ 2.450 RON
* Avansul de 750 RON se achită în momentul înscrierii, urmând ca diferența să se achite integral, până la plecarea în tabără. Avansul este nereturnabil indiferent de motiv.
* Pentru toți cei înscriși în marea noastră aventură de vară, și doresc să aibe alături un frate/soră/prieten (chiar dacă nu sunt cursanți ai școlii), ambii beneficiază de un discount de 100 lei (2.350 lei/copil).
 
– Profesori participanți:
* coordonator tabără Florentina Drăghici 
* profesor coordonator proiect muzical Marius Drăghici 
* profesor dezvoltare personala/artă teatrală Marina Fluerașu 
* profesor tobe/chitară electrică Radu Matei
– Costurile taberei reflectă calitatea serviciilor, a programelor educațional-recreative, profesionalismului și implicarea personalului didactic; cazare 6 nopți/7 zile, 3 mese/zi + gustare
– Transportul se face cu autocarul tur-retur din București și este inclus în costul taberei. 
– Participanților li se vor asigura toate materialele necesare desfășurării activităților din tabără + serile de dans, karaoke, jocuri de societate, seară de film, biliard, foosball, etc.
 
Detalii suplimentare și înscrieri la:  
☎️ 0743 034 511
 
Detalii plată:⬇️
ASOCIATIA CULTURALA BRAVISSIMO 
Cont: RO62BRDE441SV69160374410
Referinta:…….. (nume si prenume copil, tabara Fundata) 
 
Nu rata cea mai atractivă “Tabără de Vară”! Nu rata “Art Summer Camp 2024”!
 
Cu stimă coordonator tabără,
Florentina Drăghici
0743 034 511
Tabara folk blues Fundata
Scroll to top